Aktuellt


Inställd lägervistelse sommaren 2023.


Ledningsgruppen för lägerverksamheten på Talldungen tog den 1 juni 2023 beslut om att ställa in lägerverksamheten sommaren 2023.


Anledningen till detta är att det har varit mycket svårt att hitta personal i år. Och det stora problemet är att hitta personal som fyllt 18 år och som kan jobba som vårdare och då även jobba nattetid.


Räddningstjänsten har som krav att två personal skall jobba vaken natt och för att jobba vaken natt måste man ha fyllt 18 år. Vi hade behövt 9 stycken personal fyllda 18 år för att fylla arbetsschemat, men vi lyckades bara rekrytera 4 stycken och det är anledningen till att vi får ställa in lägerverksamheten i år.


Gäster som har sökt och blivit antagna till vistelse på Talldungen i sommar kommer att bli personligen kontaktade inom en snar framtid.


Vi beklagar att det har blivit som det blivit och vi kan nu bara inrikta oss på att hitta nya vägar och metoder för att säkra upp personaltillgången till nästa år. För vi vet att den här sommarvistelsen är viktig för många och vi vill fortsatt kunna erbjuda den till er. Men inte i år  :(


Om Du har frågor angående detta kan Du kontakta länsförbundet FUB:s ordförande Gert Iwarsson via e-postadress


gert.iwarsson@icloud.comMysiga miljöer på Talldungen!


Och ni kommer nog ihåg hur det brukar vara på Talldungen?


Javisst - sol, hav och salta dopp!

Och någon att hålla i handen - för säkerhets skull.


Och sedan, efter sol och bad - kan det smaka med lunch på verandan.


Eller varför inte chilla lite i all-rummets sköna fåtöljer!